Inregistrare   Înregistrare Login

Sondaj actual

Cum relaționează românii cu brandurile preferate?

Când recomanzi și când critici un brand? Cum comunici despre brandurile cu care interacționezi și care este metoda ta preferată de a oferi feedback despre mărcile preferate?

  • 23 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 40 puncte, primești în urma participării la sondaj

Participă la sondaj

Premiul sondajului, Boxa portabila Sony SRSXB2

Boxa portabila Sony SRSXB2 Participă la sondajul lunii și poți câștiga, prin tragere la sorți, o boxă portabilă Sony SRSXB. Tehnologia inovatoare EXTRA BASS face această boxă perfectă pentru a vă bucura de genuri de muzica care se bazeaza pe mult bas și fidelitate.
iVox

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.