Inregistrare   Înregistrare Login

Sondaj actual

Cum percep românii voluntariatul?

Ce credeți că este voluntariatul? Ați alege să faceți voluntariat? Considerați că voluntariatul este valoros pentru individ și societate? De ce ați alege o activitate de voluntariat?

  • 15 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 50 puncte, primești în urma participării la sondaj

Participă la sondaj

Premiul sondajului, Samsung Galaxy Tab A 6

Samsung Galaxy Tab A 6 Răspunde la sondajul lunii, câștigă 40 de puncte iVox și participă la tragerea la sorți pentru o tabletă Samsung Galaxy Tab A 6. Tableta Samsung Galaxy Tab A T280, dispune de un procesor Quad-Core, ecran 7", 8GB memorie, culoare Albă.
iVox

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.