Inregistrare   Înregistrare Login

Sondaj actual

Cât de mulțumiți sunt românii de joburile lor?

E mai important salariul sau mediul de lucru? Ce te motivează pe tine la locul de muncă? Prin intermediul sondajului curent dorim să aflăm ce îi motivează sau demotivează pe angajați la locul de muncă și care sunt aspectele ce ar putea fi o motivație mai puternică în selectarea jobului potrivit.

  • 32 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 40 puncte, primești în urma participării la sondaj

Participă la sondaj

Premiul sondajului, Boxa portabilă Sony SRSXB20R cu EXTRA BASS

Boxa portabilă Sony SRSXB20R cu EXTRA BASS Participă și poți fi extras câștigător! Premiul sondajului lunii este Boxa portabilă Sony SRSXB20R, EXTRA BASS, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Party Chain, Rezistentă la stropire, SongPal™.
iVox

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.