Inregistrare   Înregistrare Login

Alege cuponul dorit

Alege un cupon de discount

Dorim să te răsplătim pentru că ești alături de noi!

Punctele acumulate le poți folosi atât pentru a beneficia de discounturi în magazinele partenere cât și pentru a-ți acorda o șansă în plus la tragerea la sorți pentru sondajul în curs. Poți beneficia de cupoane de discount la orice magazin online partener. Vezi ce te interesează din oferta magazinelor de mai jos și selectează magazinul de unde dorești să beneficiezi de discount dând click pe butonul "Cumpără cu 100 de puncte".

Vei primi un cod cu care poți avea discount la produsul sau produsele care te interesează din magazinul pe care l-ai ales. În momentul în care vei face o comandă la magazinul respectiv, introduci codul de discount pe care ți l-am furnizat și vei beneficia de reducerea corespunzătoare. Selectând unul dintre vouchere cu opțiunea "Cumpără cu 100 de puncte", vei consuma 100 de puncte. Dacă îți dorești un alt voucher de discount vei aloca pentru el alte 100 de puncte.

Cupoane de discount
NOU NOU
 

Nu ai găsit magazinul dorit?

Folosește formularul de mai jos și trimite-ne sugestia ta.

Trimite
MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.