Inregistrare   Înregistrare Login

Alege cuponul dorit

Originals.ro Intră în contul tău sau alege alte cupoane
Originals.ro
Originals.ro

Originals.ro este cel mai mare distribuitor de articole sportive de pe teritoriul României având clienți în peste 2500 localități. Aici găsești produse ale brand-urilor Nike, Adidas, Puma, Reebok, Converse, Ecko Unlimited, Ecko Red, Ecko Function, Marc Ecko Cut&Sew, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris, C1rca, Phat Farm si Reef la cele mai convenabile prețuri.

De ce să alegi Originals.ro? Deoarece nu ai cum să rămâi nemulțumit! Toate produsele prezente pe Originals.ro au Certificat de Calitate și Declarație de Conformitate cu normele europene. Originals.ro oferă garanție extinsă de 100 zile față de 30 zile conform legislației în vigoare. Comenzile sunt livrate prin intermediul unui Curier Rapid specializat și ajung la destinație în aproximativ 24 ore de la expediere la orice adresă din România. Clientul poate returna produsele indiferent de motiv și poate recupera contravaloarea lor sau le poate schimba cu altele în termen de 366 de zile.

Magazinul www.originals.ro are sediul în Iași și livrează în orice localitate a țării.

 

Observatii:

- Codul de reducere nu se cumulează cu alte reduceri active pe site-ul www.originals.ro.
- Cuponul de discount nu se poate cumula cu alte cupoane oferite de magazinul online www.originals.ro, pe aceeași comandă.

 

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.