Tiparo.ro devine partener iVox și oferă un discount de 10% utilizatorilor platformei

De acum puteți cumpăra cadouri personalizate pentru cei dragi de la Tiparo.ro, noul magazin partener iVox.

Tiparo.ro este cel mai la modă magazin online de cadouri personalizate cu fotografii și text. Produsele sunt inedite și sunt create de designeri, iar vizitatorii le pot personaliza direct pe site, cu fotografii și mesaje personale.

Unul dintre avantajele platformei Tiparo este modulul gratuit de personalizare a produselor dorite. Astfel, clienții personalizează cadourile perfecte pentru cei dragi și se asigură că sunt pregătite așa cum doresc. Fotografiile se pot edita foarte ușor, folosind un mini-editor foto: adaugi efecte de lumină, contrast, culoare, dimensiune sau se rotesc fotografiile. Dacă cineva nu găsește produsul dorit pe site, se poate realiza după specificațiile clientului.

Cele mai populare produse sunt: fotocarte, albume foto profesionale, stickere pentru perete/ mașină/ mobilier/ frigider, tricouri personalizate, tablouri canvas, caricaturi, magneți de frigider. Puteți găsi și alte produse personalizate, potrivite pentru momentele speciale din viață: nunta, botez, petreceri, aniversări etc.

Click aici pentru a obține un voucher.

Publicat în General | Lasă un comentariu

Crystalgifts.ro devine partener iVox și oferă un discount de 10% utilizatorilor platformei


Crystalgifts.ro este un magazin de cadouri personalizate și materiale promoționale pentru cele mai frumoase ocazii din viata ta și a celor dragi ție!

Magazinul iți oferă servicii complete de personalizare materiale promoționale prin: sublimare, serigrafie, tampografie, transfer termic, gravură.

Paginile cu cataloage iți oferă toate informațiile necesare achiziționării obiectelor promoționale de care ai nevoie: verifici stocuri, caracteristici produs, vizualizezi poze.

Magazinul vă oferă o gamă variată de produse cu un grad de calitate garantat, produse ce au făcut înconjurul lumii în domeniul accesoriilor pentru nuntă, botez și aniversări dar și în domeniul accesoriilor pentru evenimente corporatiste sau campanii publicitare sau de natură mediatică.

Peste 3000 de produse din categoria accesoriilor de evenimente, accesorii de nuntă și de botez, mărturii nuntă, mărturii botez, invitații de nuntă și invitații de botez, cadouri aniversare, cadouri tematice, cadouri pentru ocazii speciale te așteaptă! Tot ce iți trebuie pentru accesorizarea unui eveniment special sub același acoperiș!

Sperăm să parcurgeți cu plăcere site-ul Crystalgifts.ro, care este îmbunătățit zilnic pentru a veni în întâmpinarea cerințelor dvs. Produse noi și inedite sunt adăugate săptămânal iar promoțiile se țin lanț!

Click aici pentru a obtine un voucher.

Publicat în General | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Prevalența sentimentului de vinovăție la femei

Câştigătorul sondajului Prevalența sentimentului de vinovăție la femei, desfăşurat în mai 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Camelia Gherasim, din Suceava, Suceava, cod de participare #1326613. Premiul câștigat este o boxă portabilă Sony SRSXB20R, EXTRA BASS. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ați auzit de boala Parkinson?

Câştigătorul sondajului Ați auzit de boala Parkinson?, desfăşurat în aprilie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Chiriță Ionică, din București, București, cod de participare #1313389. Premiul câștigat este o boxă portabilă Sony SRSXB10L, EXTRA BASS. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Cafea – obiceiuri și preferințe

Câştigătorul sondajului Cafea – obiceiuri și preferințe, desfăşurat în aprilie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Adela Doroftei, din Beclean, Bistrița-Năsăud, cod de participare #1316212. Premiul câștigat este un espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1000E20. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Satisfacția românilor cu serviciile de telecomunicații

Câştigătorul sondajului Satisfacția românilor cu serviciile de telecomunicații, desfăşurat în martie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Georgiana Roxana Nița, din Ploiești, Prahova, cod de participare #1313661. Premiul câștigat este o boxa portabilă Sony SRSXB20G, EXTRA BASS. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Cât de mulțumiți sunt românii de joburile lor?

Câştigătorul sondajului Cât de mulțumiți sunt românii de joburile lor?, desfăşurat în martie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Ioan Neagos, din Sieut, Bistrita-Nasaud, cod de participare #1305775. Premiul câștigat este o boxa portabilă Sony SRSXB20R cu EXTRA BASS. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ce părere au românii despre criptomonede

Câştigătorul sondajului Ce părere au românii despre criptomonede, desfăşurat în februarie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Ghetau Larisa, din Vicovu de Jos, Suceava, cod de participare #1295516. Premiul câștigat este un Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Drop. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii în raport cu tehnologia

Câştigătorul sondajului Românii în raport cu tehnologia, desfăşurat în ianuarie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Ana-Maria Frigura, din București, București, cod de participare #1292830. Premiul câștigat este o boxă portabilă Amazon Echo Dot. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Aportul companiilor în viața socială românească

Câştigătorul sondajului Aportul companiilor în viața socială românească, desfășurat în decembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Georgiana Năstase, din București, București, cod de participare #1291234. Premiul câștigat este un Soundbar Samsung HW-J250, 2.2, 80W. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu