Arhiva categoriei: Castigatori

Câștigătorul sondajului – Cât de mulțumiți sunt românii de joburile lor?

Câştigătorul sondajului Cât de mulțumiți sunt românii de joburile lor?, desfăşurat în martie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Ioan Neagos, din Sieut, Bistrita-Nasaud, cod de participare #1305775. Premiul câștigat este o boxa portabilă Sony SRSXB20R … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ce părere au românii despre criptomonede

Câştigătorul sondajului Ce părere au românii despre criptomonede, desfăşurat în februarie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Andreea Gabor, din Sibiu, Sibiu, cod de participare #1302417. Premiul câștigat este un Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Drop. … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii în raport cu tehnologia

Câştigătorul sondajului Românii în raport cu tehnologia, desfăşurat în ianuarie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Ana-Maria Frigura, din București, București, cod de participare #1292830. Premiul câștigat este o boxă portabilă Amazon Echo Dot. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Aportul companiilor în viața socială românească

Câştigătorul sondajului Aportul companiilor în viața socială românească, desfășurat în decembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Georgiana Năstase, din București, București, cod de participare #1291234. Premiul câștigat este un Soundbar Samsung HW-J250, 2.2, 80W. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Părerile românilor după campaniile promoționale de Black Friday

Câştigătorul sondajului Obiceiurile privind gătitul în familie, desfăşurat în noiembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Anamaria Roscan, din Piatra Neamț, Neamț, cod de participare #1287977. Premiul câștigat este o pereche de ochelari realitate virtuala A+ … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ce părere ai despre Black Friday 2017?

Câştigătorul sondajului Ce părere ai despre Black Friday 2017?, desfăşurat în noiembrie 2017, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Dora cerneștean, din Groși, Maramureș, cod de participare #1282643. Premiul câștigat este o boxă portabilă Sony SRSXB10Y. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Unde petreceți sărbătorile de iarnă

Câştigătorul sondajului Obiceiurile privind gătitul în familie, desfăşurat în octombrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Ecaterina Nanu, din Pitești, Argeș, cod de participare #1264895. Premiul câștigat este un eBook Reader New Kindle Glare 6. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Obiceiurile privind gătitul în familie

Câştigătorul sondajului Obiceiurile privind gătitul în familie, desfăşurat în octombrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Liana Maria Maris, din Pitești, Argeș, cod de participare #1269710. Premiul câștigat este o Boxa portabila JBL FLIP 4. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și treburile casnice

Câştigătorul sondajului Românii și treburile casnice, desfăşurat în septembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Sfara Sorin, din Oradea, Bihor, cod de participare #1262616. Premiul câștigat este o Boxa portabila Sony SRSXB10Y. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Atitudinea românilor față de sistemul de pensii

Câştigătorul sondajului Atitudinea românilor față de sistemul de pensii, desfăşurat în septembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Adrian Paul Hoaghia, din Mediaș, Sibiu, cod de participare #1259108. Premiul câștigat este un Espressor Bosch Tassimo Suny. … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu