Arhiva lunară: ianuarie 2014

Mierepenet.ro devine partener iVox și oferă utilizatorilor 5% discount la miere naturală

Miere 100% naturala direct de la apicultor de la o sursa de incredere! Magazinul online Mierepenet.ro comercializeaza diferite sortimente de miere, miere cu catina, miere cu scortisoara, miere cu nuci, propolis, dar si alte produse apicole din productie proprie. Aici … Continuarea

Publicat în General | Lasă un comentariu

Câştigătorul sondajului “Alegerea destinației turistice pentru sărbători” – Decembrie 2013

Câştigătorul sondajului “Alegerea destinației turistice pentru sărbători”, desfăşurat în decembrie 2013, ales prin tragere la sorţi, este Roxana Constanta Cana din Drobeta Turnu Severin, cod de participare #667047. Ea a câștigat Tableta Serioux S1005TAB cu Android. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câştigătorul sondajului “Piața turismului Business” – Decembrie 2013

Câştigătorul sondajului “Piața turismului Business”, desfăşurat în decembrie 2013, ales prin tragere la sorţi, este Petra Liliana Ignat din București, cod de participare #654437. Ea a câștigat un eBook Reader Evobook 3, Black. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câştigătorul sondajului “Cumpărături online de pe dispozitivul mobil” – Noiembrie 2013

Câştigătorul sondajului “Cumpărături online de pe dispozitivul mobil”, desfăşurat în noiembrie 2013, ales prin tragere la sorţi, este Neagu Ioana-Luiza din București, cod de participare #646706. Ea a câștigat un Telefon Samsung S6500 Galaxy Mini 2. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu