Arhiva lunară: octombrie 2017

Câștigătorul sondajului – Obiceiurile privind gătitul în familie

Câştigătorul sondajului Obiceiurile privind gătitul în familie, desfăşurat în octombrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Liana Maria Maris, din Pitești, Argeș, cod de participare #1269710. Premiul câștigat este o Boxa portabila JBL FLIP 4. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și treburile casnice

Câştigătorul sondajului Românii și treburile casnice, desfăşurat în septembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Sfara Sorin, din Oradea, Bihor, cod de participare #1262616. Premiul câștigat este o Boxa portabila Sony SRSXB10Y. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Atitudinea românilor față de sistemul de pensii

Câştigătorul sondajului Atitudinea românilor față de sistemul de pensii, desfăşurat în septembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Adrian Paul Hoaghia, din Mediaș, Sibiu, cod de participare #1259108. Premiul câștigat este un Espressor Bosch Tassimo Suny. … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Automatizarea în companiile românești

Câştigătorul sondajului Automatizarea în companiile românești, desfăşurat în septembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Virginia Stroe, din Râmnicu Sărat, Buzău, cod de participare #1256343. Premiul câștigat este o Tabletă Lenovo Tab 3 TB3-710F. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu