Avem un nou magazin partener – ProAlpin.ro

Vrei să cucerești înălțimile sau te pregătești să ieși la aer curat? Ți-ai asigurat echipamentul necesar? Acum găsești tot ce-ți trebuie pentru a face față provocărilor la noul magazin partener iVox - ProAlpin.ro.

ProAlpin.ro este un magazin online, specializat în comercializarea echipamentelor pentru alpinism, echipamentelor de munte și camping. Aici poți găsi o gamă largă de produse de la rucsaci, corturi, saci de dormit, îmbrăcăminte termică, încălțăminte, produse pentru navigație, bețe de trekking, până la ochelari de soare sau de ski și alte accesorii. În magazin sunt prezente branduri de renume precum: Camelbak, The North Face, Kayland, Lowa, Pieps, Maramont, Vango, Petzl, Tecnica, Loap, Hannah, Husky, La Sportiva, Milo și multe altele.

Livrarea produselor comandate din magazinul online ProAlpin.ro se realizează prin intermediul curierului rapid. Astfel, produsele sunt livrate în termen de 48-72 ore de la validarea comenzii. Plata comenzilor se poate face atât la livrarea produsului cât și prin transfer bancar.

Vrei și tu un cupon de discount?