Dulapiorulmeu.ro – un magazin cu articole pentru copii sub un concept inedit

Magazinul pentru copii, Dulapiorulmeu.ro, vine cu un concept inedit, luând forma unei camere de copil în care puteți găsi un dulap interactiv, un raft pe care sunt așezate câteva cărticele și o cutiuță cu bijuterii și bineînțeles o ladă plină cu jucării. Fiecare obiect vă duce, cu un click, în secțiunea magazinului destinată produselor respective.

Dulapul este inteligent compartimentat, cu o jumătate dedicată fetițelor și cealaltă dedicată băieților. În partea feminină găsim de la rochițe și bluze până la hanorace, pijamale, accesorii sau lenjerie. Și în dulăpiorul de băieți dăm peste cămăși și jachete, pantaloni și blugi, tricouri sau hanorace, dar și peste accesorii împărțite în două sertare, în funcție de sezon.

Dacă dăm click să deschidem lada cu jucării descoperim păpuși și ursuleți de plus, pușculițe sau jucării hobby care să ocupe timpul copilului tău în mod creativ. Din Dulapiorulmeu.ro mai putem achiziționa cărți și accesorii pentru fetițe și băieți.

Printre brandurile prezente în magazin se număra mărci cu notorietate precum Zara, H&M, Next, Marks&Spencer, Kiabi, (Sfera), Lefties, Disney, Hello Kitty, Zippy Kids, Mini Boden sau United Colors of Benetton.

Așadar, dacă aveți un copil și sunteți curioși să deschideți Dulapiorulmeu.ro, cu siguranță veți fi încântați de prețurile și produsele oferite, dar și de experiența de navigare pe site.