iVox susține campania “Din suflet, pentru copii”

Deoarece se apropie sărbătorile și cu toții încercăm să fim mai buni, am decis ca în noiembrie să dedicăm sondajul lunii campaniei “Din suflet, pentru copii” inițiată de asociația Events și dedicată copiilor nevoiași.

Nu toți au norocul să se nască într-o familie care are posibilitatea să le asigure un trai decent și o copilărie fericită. Prin urmare „Din suflet pentru copii” își propune să readucă surâsul și speranța în viața copiilor defavorizați, înaintea sărbătorilor de iarnă, prin colectarea de jucării și cărți care le vor fi făcute cadou.

O jucărie sau o carte care ție nu îți mai este de folos poate fi un prilej bucurie pentru un copil fără posibilități. Te invităm și pe tine să oferi un zâmbet copiilor prin susținerea acestei campanii printr-o donație sau prin completarea sondajului, în urma căruia premiul, constând în jucării și cărți va fi donat copiilor defavorizați din Satu-Mare.

Poți afla mai multe despre campanie accesând site-ul euajut.ro. Dă Share paginii și râspândește vorba!

Cum pot realiza o donație?

Dacă ai o jucărie pe care copilul tău nu o mai folosește, acum ai ocazia să o faci cadou unui copil nevoiaș. Donațiile tale sunt stocate, ambalate şi oferite copiilor proveniţi din familiile defavorizate sau din orfelinatele din Satu Mare în data de 6 decembrie, de Moș Nicolae.

Împachetează jucăriile sau cărțile pe care dorești să le donezi și trimite-le prin curierat rapid sau poștă, până la data de 1 decembrie, la adresa: Str. Dâmbovița nr. 35, Satu Mare, 0755 068 403.