Promoția Lunii pe iVox – 20% discount pentru utilizatori

Am ascultat și am ținut cont de dorințele voastre și astfel am introdus Promoția Lunii - un nou beneficiu pentru utilizatorii platformei iVox.

Prin Promoția Lunii poți beneficia de discounturi la diverse produse din magazinele online partenere. Campaniile se desfășoară pe parcursul unei luni, în care 200 de puncte se pot transforma în reduceri semnificative pentru produsele din ofertă.

Poți vedea mai multe detalii despre promoție sau achiziționa cupoane în secțiunile Puncte sau Folosește Puncte din cadrul contului tău.

Promoția Lunii Aprilie – 20% discount la colecția de cărți ale autorului Paulo Coelho

În luna aprilie îţi oferim o reducere de 20% la toate cărţile autorului Paulo Coelho din librăria Okian.

Paulo Coelho este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii: cărţile sale fiind traduse în aproximativ 73 de limbi, editate în peste 170 de ţări si au atins vânzări de peste 140.000.000 de exemplare. Doar în România s-au vândut peste 1.000.000 de exemplare.

Alchimistul (1988), Brida (1990), Veronika se hotărăşte să moară (1998), 11 Minute (2004), Aleph (2010), Manuscrisul găsit la Accra (2012) sunt doar câteva dintre titlurile care l-au făcut atât de apreciat și care sunt incluse în Promoția Lunii.

Fie că ești în căutarea unor cărți aflate la bariera dintre fantezie și dezvoltare personală, fie că dorești să oferi un cadou mai special de Paște, cărțile lui Paulo Coelho reprezintă o alegere inspirată.

Acum că ți-am captat atenţia, nu rămâne decât să accesezi Promoția Lunii și să alegi cartea dorită. Reducerea este valabilă numai pentru colecția de publicații ale autorului Paulo Coelho, aflate în lista specială. Cupoanele se pot utiliza până la data de 30 aprilie, inclusiv.

Vă dorim o lectură frumoasă!