FANCumparaturi.ro a devenit partener iVox –10% discount pentru utilizatorii platformei

Proiect demarat în 2012 FANCumparaturi.ro se poziționează în rândul site-urilor de comerț electronic care oferă în principal consumatorilor din România produse de tip gadget și electronice. Deţin o ofertă deosebită și la jucării, produse pentru casă, accesorii auto, software și bijuterii.

FanCumparaturi.ro pune la dispoziția clienților peste 2000 produse unice în România , cele mai populare dintre ele fiind cele din secțiunea Gadget-uri și Tablete sau Telefoane şi Accesorii. În magazin sunt disponibile peste 60 de categorii de produse: de la telefoane, laptopuri, electrocasnice, accesorii, la bijuterii şi alte cadouri, peste 400 de produse care sunt unice în România. Calitatea serviciilor oferite clienților, alături de menținerea unor prețuri cât mai mici, sunt principalele preocupări ale echipei FANCumparaturi.ro. Costurile de livrare sunt realizate în timp real, în funcţie de adresă/localitate/judeţ, costul transportului (se estimeasa chiar şi greutatea produselor din coş).

Observații de utilizare a cupoanelor:

- Voucherele sunt valabile doar pentru categoriile Tablete, Telefoane, Accesorii
- Codul de reducere poate fi folosit o singură dată și se aplică întregului coș de cumpărături, așadar nu doar unui singur produs.
- Cupoanele de reducere nu se cumulează cu alte reduceri existente pe fancumparaturi.ro la momentul achiziției produselor.

Dorim să te răsplătim pentru că ești alături de noi! Foloseşte punctele accesând acest link