Bun venit Tiparo.ro – Cadouri personalizate cu 10% discount

De acum puteti cumpara cadouri personalizate pentru cei dragi de la Tiparo.ro, noul magazin partener iVox.

Tiparo.ro este cel mai la moda magazin online de cadouri personalizate cu fotografii si text. Produsele sunt inedite si sunt create de designeri, iar vizitatorii le pot personaliza direct pe site, cu fotografii si mesaje personale.

Unul dintre avantajele platformei Tiparo este modulul gratuit de personalizare a produselor dorite. Astfel, clientii personalizeaza cadourile perfecte pentru cei dragi si se asigura ca sunt pregatite asa cum doresc sa arate cand le primesc. Fotografiile se pot edita foarte usor, folosind un mini editor foto: adaugi efecte de lumina, contrast, culoare, dimensiune sau se rotesc fotografiile. Daca cineva nu gaseste produsul dorit pe site, se poate realiza dupa specificatiile clientului.

Cele mai populare produse sunt: fotocarte, albume foto profesionale, stickere pentru perete/ masina/ mobilier/ frigider, tricouri personalizate, tablouri canvas, caricaturi, magneti de frigider. Puteti gasi si alte produse personalizate, potrivite pentru momentele speciale din viata: nunta, botez, petreceri, aniversari etc.

Vezi cu ce cadouri poti sa-ti surprinzi si emotionezi prietenii.