Tu.ro devine partener iVox și oferă utilizatorilor 11% discount la tricouri și căni personalizate

Tu.ro este unul dintre cele mai vechi magazine online din Romania. Deschis initial in 2004 si relansat in 2008, a livrat zeci de mii de tricouri si cadouri catre clienti din toate colturile tarii dar si pentru cativa de peste hotare.

Tricourile Tu.ro nu sunt afiliate cu nici o miscare politica sau antipolitica, nu adera la nici o filozofie si nu dorim sa schimbam nimic cu ele, nici “mentalitatea romaneasca”, nici “clasa conducatoare”. Incercam doar sa-i copiem pe prietenii nostri de peste Atlantic care au ceva mai multa experienta la astfel de mijloace de exprimare.

Cele mai populare produse sunt tricourile noastre urmate de tricourile personalizate ce pot fi facute foarte simplu folosind sectiunea Designer. Cadourile si canile haioase sunt de asemenea foarte populare.

Oferim multiple metode de plata precum cash ramburs, card online sau ordin de plata. Termenul de livrare variaza in functie de metoda de transport aleasa. De la noi tricourile si cadourile pleaca in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Metodele de livrare includ Posta Romana, Fan Courier, Bookurier iar pentru urgente in Bucuresti exista si optiunea de livrare prin curier pe bicicleta. De asemenea, pentru comenzi de peste 175 de lei, livrarea este gratuita prin curier rapid.

Observatii
- se poate folosi un singur cupon pentru o comanda, reducerea fiind pentru toata comanda
- in cazul in care se foloseste cupon nu se aplica livrarea gratuita si nici nu se acorda tu-uri de fidelizare