Treats.ro devine partener iVox și oferă utilizatorilor 5% discount la coșurile cadou

Aveti nevoie sa va aratati aprecierea pentru clienti si parteneri? Aveti nevoie sa va aratati recunostinta pentru serviciile angajatilor? Vreti sa urati “La multi ani!” partenerilor si angajatilor sau sa trimiteti cadouri de sarbatori care sa impresioneze si sa va pastreze in memoria destinatarilor? Toate aceste intrebari au un singur raspuns: cosurile cadou de la Treats.ro!

Catalogul Treats.ro include cosuri cadou pentru toate ocaziile si bugetele, cu produse premium de la branduri recunoscute. Suntem siguri ca veti gasi exact ceea ce cautati. Mai mult decat atat, echipa Treats.ro poate sa creeze un cos personalizat doar pentru dumneavoastra in mod profesional.

100% satisfactie garantata!

Treats.ro are peste 9 ani de experienta in domeniul cadourilor, colaborari de lunga durata cu furnizori si zeci de mii de clienti multumiti. Vom avea grija si vom face tot posibilul ca experienta dumneavoastra sa fie placuta si lipsita de stres.

“Am fost foarte multumita de cosurile cadou achizitionate de la treats.ro Intrebarile si problemele au fost rezolvate prompt si destinatarii cosurilor au fost placut impresionati.”
Dana, avocat

“Avand nevoie de numai cateva cosuri, ne-a fost foarte greu sa ne intelegem cu alte site-uri, dar cosurile cadou de la treats.ro au ajuns repede la destinatie, fara complicatii.”
Florian, consultant