Petrecarici.ro ofera o reducere de 5% utilizatorilor platformei iVox

Cu Petrecărici esti oricand gata de distractie. Magazinul te intampina cu idei originale de petreceri si cele mai nastrusnice costume si accesorii pentru serbari sau aniversari. De la mic la mare, la Petrecarici.ro gasesti propuneri de costumatii si deghizari pentru fiecare dintre voi.

Echipa a invitat pe site o multime de costume pentru adulti si copii, accesorii pentru petrecere si palarii, peruci si masti de toate felurile! Carnaval, Halloween, serbare sau aniversare, suntem pregatiti atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici! De fiecare data cand vrei sa te deghizezi intr-un personaj autentic, Petre, ariciul responsabil de party, iti este alaturi cu super idei!

Magazinul online doreste sa inspire, prin produsele si serviciile oferite, petreceri memorabile si sa faca din pregatirile de party o distractie si o experienta in sine.

Livrarea produselor comandate se face prin curier in maxim 2 zile lucratoare si ai tot timpul la dispozitie consultantii magazinului care sa te ghideze pentru a alege costumele si accesoriile potrivite. Fiecare comanda efectuata iti va aduce puncte de fidelitate pe care le vei putea folosi pentru a primi un discount in viitor.

Click aici pentru a obtine un voucher.