Crystalgifts.ro devine partener iVox și oferă un discount de 11% utilizatorilor platformei

Crystalgifts.ro este un magazin de cadouri personalizate si materiale promotionale pentru cele mai frumoase ocazii din viata ta si a celor dragi tie! Magazinul iti ofera servicii complete de personalizare materiale promotionale prin: sublimare, serigrafie, tampografie, transfer termic, gravura.

Paginile cu cataloage iti ofera toate informatiile necesare achizitionarii obiectelor promotionale de care ai nevoie: verifici stocuri, caracteristici produs, vizualizezi poze.

Magazinul va ofera o gama variata de produse cu un grad de calitate garantat, produse ce au facut inconjurul lumii in domeniul accesoriilor pentru nunta, botez si aniversari dar si in domeniul accesoriilor pentru evenimente corporatiste sau campanii publicitare sau de natura mediatica.

Peste 3000 de produse din categoria accesoriilor de evenimente, accesorii de nunta si de botez, marturii nunta, marturii botez, invitatii de nunta si invitatii de botez, cadouri aniversare, cadouri tematice, cadouri pentru ocazii speciale te asteapta! Tot ce iti trebuie pentru accesorizarea unui eveniment special sub acelasi acoperis!

Speram sa parcurgeti cu placere site-ul Crystalgifts.ro, care este imbunatatit zilnic pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs. Produse noi si inedite sunt adaugate saptamanal iar promotiile se tin lant!

Click aici pentru a obtine un voucher.