Easybit.ro ofera o reducere de 5% utilizatorilor platformei iVox

Echipamentele oferite de Easybit.ro reprezinta o solutie inteligenta pentru bugetul dumneavoastra. Achizitionand echipamente de calitate din cadrul magazinului va puteti reduce cheltuielile dedicate echipamentelor IT cu pana la 40%.

Echipamentele refurbished furnizate de Easybit.ro sunt echipamente IT din gama business, cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri recunoscute precum Dell, HP, Lenovo, Apple, care arata impecabil si functioneaza excelent.

Echipamentele IT au fost utilizate in mediul de afaceri european si la finalul perioadei de leasing, se reintorc la producator (Dell, HP). Acolo sunt testate atent, pentru ca toate componentele sa functioneze optim. In final, dupa ce toate testele sunt trecute si functioneaza la aceiasi parametri ca si produsele noi, sunt certificate si reintroduse pe piata sub denumirea refurbished.

Beneficiati de 3 ani garantie standard pentru produsele refurbished din grupele calculatoare, monitoare, laptopuri si workstation. In plus, daca in 30 de zile nu sunteti multumit de produsul achizitionat, echipa Easybit il va inlocui pe loc, fara intrebari sau alte batai de cap.

Click aici pentru a obtine un voucher!