Crystalgifts.ro devine partener iVox și oferă un discount de 10% utilizatorilor platformei


Crystalgifts.ro este un magazin de cadouri personalizate și materiale promoționale pentru cele mai frumoase ocazii din viata ta și a celor dragi ție!

Magazinul iți oferă servicii complete de personalizare materiale promoționale prin: sublimare, serigrafie, tampografie, transfer termic, gravură.

Paginile cu cataloage iți oferă toate informațiile necesare achiziționării obiectelor promoționale de care ai nevoie: verifici stocuri, caracteristici produs, vizualizezi poze.

Magazinul vă oferă o gamă variată de produse cu un grad de calitate garantat, produse ce au făcut înconjurul lumii în domeniul accesoriilor pentru nuntă, botez și aniversări dar și în domeniul accesoriilor pentru evenimente corporatiste sau campanii publicitare sau de natură mediatică.

Peste 3000 de produse din categoria accesoriilor de evenimente, accesorii de nuntă și de botez, mărturii nuntă, mărturii botez, invitații de nuntă și invitații de botez, cadouri aniversare, cadouri tematice, cadouri pentru ocazii speciale te așteaptă! Tot ce iți trebuie pentru accesorizarea unui eveniment special sub același acoperiș!

Sperăm să parcurgeți cu plăcere site-ul Crystalgifts.ro, care este îmbunătățit zilnic pentru a veni în întâmpinarea cerințelor dvs. Produse noi și inedite sunt adăugate săptămânal iar promoțiile se țin lanț!

Click aici pentru a obtine un voucher.