Ce poți face cu punctele iVox?

Probabil ai tot văzut pe site că poți să-ți faci diverse cadouri dacă strângi puncte. Hai să-ti povestim mai pe larg despre ce este vorba.

Ne-am gândit să îți răsplătim fidelitatea și astfel am conceput pentru tine un sistem de puncte prin intermediul căruia să îți poți face diverse cadouri.
De exemplu dacă vrei sa-ți cumperi un aparat de fotografiat, însă consideri că ți-ar prinde bine o reducere,  îți poți lua de la Debo.ro acel produs cu 100 lei mai puțin dacă ai 1000 de puncte. Sau poate dorești un homecinema LG HT 44 S fără să plătești nimic. Dacă ai acumulat 7000 de puncte îl poți avea gratis. Va fi cadoul nostru pentru fidelitatea ta.

Punctele le aduni astfel:

  • Dacă răspunzi la sondajul curent primești 20 puncte
  • Dacă ai răspuns la 2 sondaje consecutive primești 20 de puncte + extra 20 de puncte
  • Pentru login săptămânal pe iVox primești 2 puncte
  • Dacă dai like pe Facebook primești 100 puncte
  • Dacă inviți o persoană și persoana respectivă deschide invitația primești 1 punct
  • Dacă persoana pe care ai invitat-o se înregistrează pe iVox primești 2 puncte
  • Dacă persoana pe care ai invitat-o participă la sondaj primești 1 punct pentru fiecare sondaj
  • Dacă postezi unul din bannerele noastre pe blogul sau siteul tău primești 1 punct per click (bannerele le găsești pe blogul nostru)

UPDATE: Pentru a preveni eventualele fraude, am decis ca promovarea prin bannere să nu fie răsplătită prin 1 punct/click ci să fie răsplătită exact ca și invitatiile, și anume 2 puncte per user înregistrat și 1 punct pentru fiecare sondaj făcut de acesta. Astfel îi vom răsplăti pe cei care aduc noi membrii și sperăm că vom evita click-urile false. Bannerele vor fi postate în cursul acestui weekend.

Pentru a vedea câte puncte ai acumulat și pentru ce anume au fost acordate intră în ”Contul tau” la secțiunea ”Punctele tale” și vezi. Dacă numărul de puncte nu ți se pare suficient, poți oricînd să sporești numărul lor fie invitând prieteni, fie adaugând pagina iVox la paginile tale preferate pe Facebook, fie adaugând bannerul iVox pe siteul sau blogul tău, dacă ai unul. Sau pur și simplu, răspunde la fiecare sondaj și intră săptămânal pe site să vezi ce noutăți au mai apărut, deoarece, așa cum am spus deja, primești puncte pentru login saptămânal.

Mergi apoi la secțiunea ”Alege un cadou” și acolo poți să-ți iei cadoul pe care îl dorești, dacă ai numărul de puncte corespunzător pentru acordarea lui. Noi vom primi solicitarea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile acordării și expedierii cadoului tău.

Te tentează?