Am lansat un nou sondaj: ”Dezvoltarea unei afaceri de succes”

Prin intermediul acestui sondaj de opinie, JCI Cluj dorește să afle părerea ta despre factorii care contribuie la un business de succes și motivele care îî determină pe români să își deschidă o afacere. Sondajul urmărește percepția ta despre deschiderea unei afaceri, caracteristicile pe care le consideri esențiale pentru a reuși să ai o afacere profitabilă și părerea pe care o ai despre impactul educației școlare din România asupra atitudinii antreprenoriale.

Participând la sondaj în perioada 18 aprilie – 1 mai 2011, poți câștiga o Tabletă Samsung Galaxy. Cu Tableta Samsung Galaxy P1010 poți avea acces la Internet și aplicații oriunde există o rețea wireless disponibilă.

Premiul sondajului este oferit de JCI Cluj și se acorda prin tragere la sorți. Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără în prezent peste 200.000 de membri – lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani – şi este prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 120 de ţări, pe 5 continente. Misiunea JCI este aceea de a crea oportunităţi de dezvoltare care să le ofere antreprenorilor, liderilor şi profesioniştilor din diferite domenii de activitate, cadrul necesar pentru a putea să producă “schimbare pozitivă” în societate.

Răspunsul tău este important pentru JCI Cluj în vederea adaptării proiectelor și conferințelor realizate astfel încât să se plieze pe nevoile tinerilor care doresc să își deschidă o afacere sau vor să își dezvolte business-urile existente.

Te invităm, prin intermediul acestui sondaj, să îți spui părerea despre factorii implicați în dezvoltarea unei afaceri.