evoMAG.ro se alătură partenerilor iVox

Începând de astăzi, 20 aprilie 2011, vă puteți alege produsele electronice dorite de la un nou magazin online partener, la un preț preferențial. Cu doar 100 de puncte puteți beneficia de 3% discount la orice produs din magazinul online evoMAG.ro.

Puteți alege unul dintre cele 30.000 de produse active din domeniul IT&C și Telecomunicații. Magazinul vă oferă portabile, sisteme și componente PC, soluții mobile, televizoare, imprimante, aparatură foto&video, softuri, jocuri&console și dispozitive auto. Pentru a beneficia de reducere la produsele dorite, trebuie doar să scrieți codul de discount, înainte de validare comenzii pe siteul evoMAG.ro, în căsuţa ALTE DETALII.

Cupoanele de discount le primiți accesând butonul “Cumpără cu 100 de puncte” din secțiunea ”Folosește Puncte” din ”Contul Tău”. Pe adresa de email cu care v-ați făcut cont pe iVox, veți primi un cod cu care puteți avea discount la produsul sau produsele care vă interesează din magazinul evoMAG.ro. Codul este valabil până la data de 1 Septembrie 2011. Puteți comanda un număr nelimitat de cupoane de discount pe care să le folosiți pentru comenzi diferite.

evoMAG.ro este un magazin online pe care echipa evoMAG îl dezvoltă zilnic pentru a putea fi ușor de utilizat, încercând să simplifice în fiecare zi efectuarea cumpărăturilor online prin afișarea stocurilor în timp real. În funcție de metoda de livrare aleasă veți știi în timp real când aveți produsul la ușă, veți primi notificări despre comanda și nota de transport prin e-mail și SMS.