Cum îți gestionezi banii?

Banii reprezintă un subiect important al vieții noastre cotidiene. Planificarea propriilor venituri poate fi făcută eficient, iar o gestionare corectă a banilor ne poate fi de folos în îmbunătățirea situației financiare.

Prin intermediul noului sondaj, împreună cu Burcash, un program puternic de educație financiară, vrem să te ajutăm să conștientizezi cât de bine îți gestionezi banii și ce poți face pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Chestionarul vizează cunoștințele tale despre economisire și investiții, atitudinea ta față de bani și obiceiurile tale de cheltuire, economisire și investire a banilor proprii.

Participând la sondaj poți câștiga un BlackBerry Curve 9300 și un pachet cu 10 cărți de educație financiară prin intermediul cărora poți învăța cum să îți gestionezi mai bine banii. Telefonul are Wi-Fi şi GPS încorporate pentru a fi mereu conectat cu lumea, dar te poţi şi destinde ascultând muzica ta preferată cu Music Player-ul instalat.

Premiul este oferit de Burcash și se acordă prin tragere la sorți. Burcash: managementul banilor – este primul program independent de educaţie financiară din România, lansat în 2010 în Cluj-Napoca de Eusebiu Burcaș și o echipă de parteneri. Obiectivul fundamental al Burcash este educarea românilor în privința administrării banilor proprii și asigurarea cunoștințelor și instrumentelor necesare îmbunătățirii stării lor financiare personale.

Participă la sondaj în perioada 2-15 mai și BlackBerry-ul poate fi al tău!