Noi parteneri de discount

Începând de astăzi trei noi parteneri se alătură magazinelor care vă oferă cupoane de reduceri, astfel încât să puteți beneficia la maxim de punctele acumulate.

Astfel, Biomania.ro vă oferă 5% reducere la o largă gamă de produse alimentare bio, cuprinzând produse bio de bază (zahăr, făina, ulei, orez, oţet), lactate bio, paste bio , sosuri bio, fructe şi legume bio, biscuiţi bio, cereale bio, dulciuri bio, nectar de fructe bio, lapte vegetal bio din cereale, produse bio pentru copii, produse bio fără gluten, produse bio de îngrijire pentru toată familia, produse bio pentru curăţenia casei.

Toate produsele sunt de calitate superioară, au certificări de conformitate bio internaţionale care le garantează calitatea bio, iar S.C. Bio Mania SRL., compania care deţine magazinul online Biomania.ro are certificare pentru activităţile de import şi comercializare pentru produse bio, în conformitate cu legislaţia românească, certificată de Austria Bio Garanţie Sucursala România.

Atria.ro reprezintă soluția perfectă pentru amenajarea și personalizarea locuinței tale. Magazinul oferă 10% discount. Sortimentația de bază a magazinului Atria.ro o reprezintă covoarele, perdelele și draperiile, alături de o gamă largă de textile, accesorii și decorațiuni interioare destinate creării unei ambianțe cât mai plăcute (galerii pentru perdele și draperii, prosoape, halate de baie, covorașe de baie, pături, cuverturi, lenjerii de pat, fețe de masă, seturi de bucătărie, traverse mochetă și altele.

Colecțiile oferite de Atria.ro cuprind produse și design-uri ce pot satisface toate gusturile și toate buzunarele. Fiecare model este atent selectat pentru a se potrivi unui anumit stil, unei anumite personalități. Între variatele modele ale colecțiilor, îl vei găsi cu certitudine pe cel care se potrivește și se asortează cel mai bine cu ambianța camerei tale.

Iar, Women-World.ro este cel mai mare magazin online de lenjerie intimă, oferă utilizatorilor iVox 30% discount pentru orice comandă. Magazinul importă direct și comercializează nouă branduri internaționale de lenjerie intimă și aproximativ 1500 de produse de lenjerie intimă menite să satisfacă toate gusturile și “capriciile” doamnelor, domnișoarelor, dar și ale domnilor.

Toate produsele comercializate sunt originale și acoperă o gamă largă de produse: babydoll, catsuit, corsete, bikini, sutiene, pijamale, seturi de lenjerie, seturi sexy pentru animatoare de club, accesorii de dormitor, mănuși, halate sexy, rochii.

Profită de reducerile oferite de partenerii iVox, cu doar 100 de puncte acordate!