Ce părere ai despre sistemul bancar?

Calitatea sistemul bancar influenţeaza în mod direct calitatea vieţii şi posibilităţile de dezvoltare financiara atât pe plan personal cât şi în mediul business.

Participă la noul sondaj în perioada 27 iunie -10 iulie și exprimă-ți opinia despre nivelul de încredere în bănci, produsele bancare şi gradul de satisfacţie în colaborarea cu băncile ale căror servicii le foloseşti.

Răspunsul tău este important pentru măsurarea calității băncilor și îmbunătățirea serviciilor si produselor din domeniu bancar.

Participând la sondaj poți câștiga un Laptop HP Presario CQ62-410 cu procesor Intel® Celeron 900 2.2GHz, 2GB Ram, HDD 250GB, Intel® Graphics 4500M, licență Microsoft Windows 7 Home Premium și o geantă TRUST Notebook Carry Bag BG3450p.

Premiul este oferit de iVox și va fi acordat prin tragere la sorți. iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Părerea ta este importantă. Mult succes!