Arhiva lunară: mai 2015

Câştigătorul sondajului – Românii, stilul de viață și bolile gastrointestinale – Mai 2015

Câştigătorul sondajului Românii, stilul de viață și bolile gastrointestinale, desfăşurat în mai 2015, ales prin tragere la sorţi, este Iulia Vava din Bucuresti, cod de participare #958994. Premiul câștigat este un Robot de bucatarie Philips HR7627/00, 650 W. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câştigătorul sondajului – Cum reacționați în situații financiare dificile? – Mai 2015

Câştigătorul sondajului Cum reacționați în situații financiare dificile?, desfăşurat în mai 2015, ales prin tragere la sorţi, este Marius Schiau din Poploaca, judetul Sibiu, cod de participare #946480. Premiul câștigat este un Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1256. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câştigătorul sondajului – Românii și vizitele la doctor – Aprilie 2015

Câştigătorul sondajului Românii și vizitele la doctor, desfăşurat în aprilie 2015, ales prin tragere la sorţi, este Anamaria Damoc din Brasov, Brasov, cod de participare #927992. Premiul câștigat este Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câştigătorul sondajului – Anxietatea socială la români – Aprilie 2015

Câştigătorul sondajului Anxietatea socială la români, desfăşurat în aprilie 2015, ales prin tragere la sorţi, este Laura-Alexandra Cadis din Cluj-Napoca, Cluj, cod de participare #937749. Premiul câștigat este un sistem de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo KP110F. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

BrandGSM.ro devine partener iVox și oferă un discount de 10% utilizatorilor platformei

BrandGSM este cel mai mare magazin de accesorii GSM de pe piata, fiind prezent atat in online din 2012 cat si in mall-uri din cele mai mari orase in tara. Aici vei gasi de la carcase si huse pentru aproape … Continuarea

Publicat în General | Lasă un comentariu

Romotiv.com ofera o reducere de 5% utilizatorilor platformei iVox

Inspirate din tradiții, locuri și obiceiuri, produsele noastre îți dau MOTIV să fii mândru. Dorim, ca prin creația noastră, să facem cunoscute și să menținem vii valori demne de purtat. România este o sursă impresionantă de inspirație atât pentru noi, … Continuarea

Publicat în General | Lasă un comentariu