Arhiva lunară: aprilie 2019

Câștigătorul sondajului – Ce părere aveți despre sistemul educațional?

Câștigătorul sondajului – “Ce părere aveți despre sistemul educațional?”, desfășurat în martie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Flavia Folta, din Timis, jud. Timisoara, cod de participare #1429045. Premiul câștigat este un Espressor Bosch Tassimo Suny … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și agricultura

Câștigătorul sondajului – “Românii și agricultura”, desfășurat în martie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Gabriel Asandei, din Miercurea Ciuc, jud. Harghita, cod de participare #1422589. Premiul câștigat este o boxă portabilă Sony SRSXB31B Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Durerea de cap la copii

Câștigătorul sondajului – “Durerea de cap la copii”, desfășurat în februarie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Adriana Maria Lup, din Gherla, jud. Cluj, cod de participare #1417388. Premiul câștigat este o pereche de Ochelari VR … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Părerea ta despre Netliberare

Câștigătorul sondajului – “Părerea ta despre Netliberare “, desfășurat în februarie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Marius Pasca, din Petrosani, jud. Hunedoara, cod de participare #1411759 Premiul câștigat este o boxă portabilă Sony SRSXB10 Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și muzica preferată

Câștigătorul sondajului – “Românii și muzica preferată”, desfășurat în februarie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Flavius Cora, din Oradea, jud. Bihor, cod de participare #1410693 Premiul câștigat este o boxă portabilă JBL FLIP 4. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Experiența consultului medical pentru pacienții români

Câștigătorul sondajului – “Experiența consultului medical pentru pacienții români”, desfășurat în ianuarie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Lupascu Catalin, din Brăila, jud.Brăila, cod de participare #1403251 Premiul câștigat este o boxă Google Home Mini Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu