Arhiva lunară: august 2018

Câștigătorul sondajului – Cu ce brand asociați cel mai mult festivalul UNTOLD?

Câştigătorul sondajului Cu ce brand asociați cel mai mult festivalul UNTOLD?, desfășurat în iulie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Diana Moraru, din Gura Teghii, Buzău, cod de participare #1346681. Premiul câștigat este o Boxă portabilă … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ați participat la Neversea 2018?

Câştigătorul sondajului Ați participat la Neversea 2018?, desfășurat în iulie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Codruț Gino Roiu, din București, București, cod de participare #1345110. Premiul câștigat este un Google Home Mini . Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ați participat la evenimentul TIFF 2018?

Câştigătorul sondajului Ați participat la evenimentul TIFF 2018?, desfășurat în iulie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Laura Nica, din București, București, cod de participare #1336719. Premiul câștigat este o Boxă portabilă Sony SRSXB10. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Obiceiurile românilor de a dărui și primi cadouri

Câştigătorul sondajului Obiceiurile românilor de a dărui și primi cadouri, desfășurat în iulie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Mircea Gherghina, din Focșani, Vrancea, cod de participare #1341603. Premiul câștigat este o Consolă Microsoft Xbox One … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și dulciurile

Câştigătorul sondajului Românii și dulciurile, desfășurat în iunie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Stelian Mirea, din Mihăilești, Giurgiu, cod de participare #1341542. Premiul câștigat este o Tableta Huawei MediaPad T3 7, 7″. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Cum își aleg românii furnizorul de energie electrică

Câştigătorul sondajului Cum își aleg românii furnizorul de energie electrică, desfășurat în iunie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Skyline Georgescu, din București, București, cod de participare #1333379. Premiul câștigat este o Boxa portabila Sony SRSXB10G, … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Obișnuiți să participați la festivalele românești?

Câştigătorul sondajului Obișnuiți să participați la festivalele românești?, desfășurat în iunie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Alexandra Marinescu, din București, București, cod de participare #1330616. Premiul câștigat este un Chromecast Ultra. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Alegeri pentru o viață sănătoasă în opinia Românilor

Câştigătorul sondajului Alegeri pentru o viață sănătoasă în opinia Românilor, desfăşurat în iunie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Dumitru Pintilie, din Iasi, Iasi, cod de participare #1335156. Premiul câștigat este o Boxa Google Home. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu