Arhiva lunară: septembrie 2019

Câștigătorul sondajului – Consultanții virtuali bancari

Câștigătorul sondajului – “Consultanții virtuali bancari”, desfășurat în iunie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Mihaela Laslau, din Cluj Napoca, jud. Cluj, cod de participare #1466529. Premiul câștigat este o pereche de Căști Wireless Earbuds Bluetooth … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Consumul de conținut Online

Câștigătorul sondajului – “Consumul de conținut Online”, desfășurat în iunie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Rafael Albu, din Petroșani, jud. Hunedoara, , cod de participare #1466033. Premiul câștigat este o Boxă Amazon Echo Dot 3 … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Cum administrezi finanțele personale

Câștigătorul sondajului – “Cum administrezi finanțele personale”, desfășurat în mai 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Diana Danci, din Cluj Napoca, jud. Cluj, cod de participare #1463158. Premiul câștigat este o boxă Boxă Sony SRSXB10L. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și muzica rock

Câștigătorul sondajului – “Românii și muzica rock”, desfășurat în mai 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Ana Ionescu, din București, cod de participare #1460030. Premiul câștigat este pereche de Căști Sony WH-CH500L Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și serviciile de Online streaming

Câștigătorul sondajului – “Românii și serviciile de Online streaming”, desfășurat în mai 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Florin Cozaciuc, din București, cod de participare #1451054. Premiul câștigat este o Tableta Lenovo Tab Yoga 3. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Achiziția produselor de îngrijire

Câștigătorul sondajului – “Achiziția produselor de îngrijire”, desfășurat în aprilie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele George Nicoară, din Fetesti Gara, Ialomita, cod de participare #1451151. Premiul câștigat este un Apple iPad 9.7” Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu