Arhiva lunară: februarie 2018

Câștigătorul sondajului – Românii în raport cu tehnologia

Câştigătorul sondajului Românii în raport cu tehnologia, desfăşurat în ianuarie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Ana-Maria Frigura, din București, București, cod de participare #1292830. Premiul câștigat este o boxă portabilă Amazon Echo Dot. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Aportul companiilor în viața socială românească

Câştigătorul sondajului Aportul companiilor în viața socială românească, desfășurat în decembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Georgiana Năstase, din București, București, cod de participare #1291234. Premiul câștigat este un Soundbar Samsung HW-J250, 2.2, 80W. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Părerile românilor după campaniile promoționale de Black Friday

Câştigătorul sondajului Obiceiurile privind gătitul în familie, desfăşurat în noiembrie 2017, ales prin tragere la sorţi, este utilizatorul cu numele Anamaria Roscan, din Piatra Neamț, Neamț, cod de participare #1287977. Premiul câștigat este o pereche de ochelari realitate virtuala A+ … Continuarea

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ce părere ai despre Black Friday 2017?

Câştigătorul sondajului Ce părere ai despre Black Friday 2017?, desfăşurat în noiembrie 2017, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Dora cerneștean, din Groși, Maramureș, cod de participare #1282643. Premiul câștigat este o boxă portabilă Sony SRSXB10Y. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu