Cine te-a provoacat la răspuns pentru prima dată?

Debo.ro este prima companie care are câteva întrebări pentru tine, fiind  interesată de părerea ta cu privire la preferinţele de cumpărare on-line.

Activând într-un domeniu relativ nou dar cu o dezvoltare accelerată, piaţa de e-commerce, debo.ro a ştiut cum să se identifice din mulţimea concurenţilor, prin conturarea unei imagini care împleteşte seriozitatea cu profesionalismul. Elementul de noutate, care face din Debo.ro o firmă competitivă pe piaţa on-line, îl reprezintă serviciul de consultanţă pentru clienţi. Când eşti pus în situaţia de a achiziţiona un produs şi nu ştii ce ţi s-ar potrivi din punct de vedere financiar, al proprietăţilor tehnice sau al stilului de viaţă, este apreciată intervenţia unor specialişti care să te ghideze în procesul de cumpărare, având ca unic scop satisfacerea deplină a cerinţelor tale.

Clientul fiind punctul de interes pentru Debo.ro, este justificată preocuparea companiei  pentru ceea ce înseamnă preferinţe, necesităţi şi dorinţe ale acestuia. Şi cum mai bine se pot obţine aceste informaţii dacă nu prin chestionarea publicului, a utilizatorilor iVox?

Conform  principiului „cea mai buna oglindă a ta sunt ceilalţi”, Debo.ro doreşte ca în urma sondajului de opinie să afle care este gradul de cunoaştere al firmei, ce îi nemulţumeşte sau îi atrage pe cumpărătorii din mediul on-line şi nu numai, ce se poate îmbunătăţi în relaţia cu clienţii, care sunt avantajele care ar trebui promovate mai mult în cadrul pieţei de e-commerce.

Nu există aşadar răspunsuri greşite sau răspunsuri corecte. Imaginea fiecăruia despre ce înseamnă debo.ro este tot ce contează.

Tot ce trebuie să faci este să completezi chestionarul din sondajul săptămânii. Răspunzând la întrebări ai șansa de a câștiga un televizor LG care s-ar potrivi perfect în sufrageria ta. De asemenea, poți câștiga puncte, care prin perseverenţă se pot transforma într-un binemeritat cadou.