Tu cum îți petreci timpul liber?

Chiar dacă suntem abia la sfârșitul iernii iar zilele călduroase nu au venit încă, avem o mulțime de posibiltăți de petrecere a timpului liber. Putem merge la film, la un ceai sau la o bere cu prietenii sau putem sta acasă să citim. Oferta este atât de diversificată încât este greu să ne plictisim. Alegerea noastră însă depinde de o multitudine de factori de care de multe ori nici nu ne dăm seama.

Prin intermediul noului sondaj, care va începe luni 24.01.2011 și va dura două săptămâni, dorim să aflăm cum îți petreci timpul liber și care sunt informațiile de care ai nevoie pentru a te simți bine atunci când ieși în oraș fie că mergi în club, la film, la teatru sau la concerte. ”Cum îți petreci timpul liber?”, ”Ce ai vrea să faci dacă ai avea mai mult timp liber?”, ”Cât de des ieși în oraș?”, ”Cât de mulțumit ești de modul în care îți petreci timpul liber?” sunt doar câteva dintre întrebările noului sondaj.

Răspunsul tău te poate ajută să obții informații relevante și complete atunci când dorești să mergi undeva. De acest lucru se va asigura 24-FUN, sponsorul sondajului.

Premiul oferit pentru participarea la sondaj este un laptop Sony BZ26V care se va acorda prin tragere la sorți. Acest model este ideal chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

24-FUN este o publicație informativ – culturală săptămânală (București, Oradea, Timișoara) sau bilunară (în restul orașelor, precum Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, etc.) de tip city-guide.

Ghid complet al evenimentelor și locațiilor de entertainment, cu un concept editorial unic realizat de personalități din media și show-biz-ul din România – Mihai Dobrovolschi, Cătălin Ștefănescu, Gianina Corondan, Florin Piersic Jr., Jean-Lorin Sterian, Mircea Toma, ș.a. – oferă informații complete pentru petrecerea timpului liber.

24-FUN și-a câștigat notorietatea în rândul publicului prin acuratețea informațiilor furnizate, gama largă de opțiuni de petrecere a timpului liber oferită cititorilor și prin promovarea și susținerea evenimentelor culturale. Conținutul editorial este realizat de nume consacrate în domeniile abordate și reprezintă un element unic și definitoriu pentru stilul 24-FUN.

Vă așteptăm la sondaj să ne spuneți voi cum vă petreceți timpul liber!