Rezultate live

Au trecut 3 luni de când am lansat iVox și rezultatele sunt peste așteptările noastre. Alături de voi am realizat cercetări importante prin intemediul cărora partenerii noștri își pot îmbunătăți serviciile pe care vi le oferă. Cu siguranță  împreună vom aborda în continuare subiecte la fel de interesante iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

Pentru unii dintre participanți premiile reprezintă un stimulent important în completarea sondajelor. Acest lucru este firesc și se datorează unui motiv etic simplu și anume faptul că oricine merită să primească recompense pentru implicarea sa.

Însă ceea ce face diferența pentru iVox în relația cu publicul său, adica cu voi, este  feedback-ul pe care îl oferă în urma participării la sondaje. Acest feedback este oferit prin accesul la rezultatele cercetărilor.  Rezultatele obținute în urma realizării sondajelor de opinie reprezintă un instrument informațional, indiferent că este folosit ca mijloc de satisfacere a curiozității, ca necesitate intelectuală sau ca modalitate de ajustare a business-urilor proprii.

Dincolo de prezentarea rezultatelor obținute în urma sondajului, dorim să vă oferim o soluție interactivă de acces la rezultatele sondajului. De aceea, veți gasi în contul vostru, la secțiunea ”Sumar profil” rezultatele parțiale pentru sondajele în curs. Ele pot fi vizualizate în timp real accesând butonul ”Mai multe rezultate” din ”Contul tău” după ce ați participat la sondaj.  Astfel este ușor să urmăriți stadiul sondajului și să vedeți tendința generală a răspunsurilor.

Interpretarea realizată la finalul sondajului oferă acuratețe datorită modalității științifice de realizare. Mai exact, rezultatele cantitative şi calitative sunt supuse unor interpretări riguroase. Se expun rezultatele care se anticipează, se compară cu cele cunoscute prin intermediul altor cercetări (Le contrazice? Le confirmă? Există excepţii în cadrul rezultatelor anticipate? Dacă da, de ce? etc.) şi se interpretează importanţa şi utilitatea acestora (posibile aplicaţii). În final este realizat un raport de cercetare care cuprinde rezultatele obținute în urma unei interpretări științifice. O parte din aceste rezultate le primiți pe mail sau le găsiți în secțiunea ”Istoric sondaje”.

Dorim ca prin intermediul acestei  funcționalități să vă ținem conectați la procesul sondajului în perioada desfășurării acestuia, oferindu-vă astfel un instrument de cunoaștere. Avem certitudinea că acest lucru va fi utilizat cu folos de către voi.