Termeni și condiții

Termeni și condiții

1. Termeni

Fiecare înregistrare ca "utilizator" pe siteul www.ivox.ro va fi guvernată de acești termeni și condiții, ca reprezentând acordul complet, exclusiv și definitiv între tine și iVox. SC. IVOX RESEARCH SRL, în calitate de administrator iVox, își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, să modifice, amendeze sau să actualizeze acești termeni și condiții în orice moment, fără a anunța în prealabil.

2. Descriere

Acest website este gestionat de SC. IVOX RESEARCH SRL., fiind destinat realizării de sondaje cu întrebări având răspuns unic sau multiplu, cu ajutorul cărora se pot realiza studii de piață care pot oferi detalii importante asupra tendinței care se manifestă într-un anumit domeniu. Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în mod profesionist, în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor iVox. Deși echipa iVox face tot posibilul pentru a oferi informații corecte, de actualitate, și de a le afișa într-un mod cât mai accesibil, toate materialele existente pe acest website au scop pur informativ și iVox nu poate fi făcut răspunzător pentru nici o daună provocată utilizatorilor săi datorită acestor informații.

3. Furnizarea de date și informații

Înregistrarea ca membru atrage obligația utilizatorilor de a furniza date și informații complete, actuale și reale despre aceștia, cum ar fi: numele și prenumele, vârsta, adresa de e-mail, precum și orice alte informații care sunt solicitate pentru înscriere. Furnizarea de către utilizatori a oricăror date și informații false este interzisă, iar răspunderea în acest caz aparține respectivilor utilizatori și nu iVox. Utilizatorii website-ului își asumă obligația de a furniza informații, ori de a completa, preciza sau actualiza informațiile prezentate, ori de câte ori acest lucru se impune (dacă modificările apărute pot afecta acuratețea serviciilor oferite) sau acest lucru le este solicitat de către iVox. Prin simpla lor înregistrare ca membri, utilizatorii acceptă ca iVox să utilizeze și să prelucreze datele personale transmise către iVox.ro pentru realizarea cercetărilor. Membrilor iVox le este solicitată adresa de email, pentru a le fi trimise invitaţii de participare la sondajele online. Informaţiile demografice pe care le solicităm, precum nume, adresa, sex, data naşterii, ne ajută să alegem sondajele la care membrii iVox pot fi invitaţi să participe.  

4. Notă de informare privind protecția datelor personale

 

Este responsabil pentru operarea paginii web www.ivox.ro și are calitatea de operator iVox Research SRL cu sediul în Valea Fanatelor 38, Cl, înregistrată la ORC sub nr J12/1260/2015 având CIF Ro 34432186, prin reprezentant legal Vlad Sergiu Stanescu.

Această pagină web se adresează exclusiv utilizatorilor cu vârsta peste 16 ani. 

În vederea respectării obligațiilor care ne revin, derivând din Regulament, și având în vedere că protecția datelor dvs reprezintă o preocupare majoră și constantă pentru noi, am elaborat un set nou de Politici și de Măsuri, pe care le puteți accesa de pe site-ul nostru, implementate special pentru a asigura protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale dvs. și în special a dreptului acestora la protecția datelor cu caracter personal.

Sunt, date cu caracter personal în sensul Regulamentului orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

În principiu, sunt colectate și utilizate doar acele date cu caracter personal, care sunt necesare pentru a vă oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web și pentru analizarea și optimizarea acesteia și a proceselor ulterioare, în măsura în care acest lucru este permis de reglementările legale sau se realizează pe baza consimțământului dvs.

 

5. Participarea la sondaje

Pentru a participa la sondajele realizate de iVox și a câștiga premiile oferite de partenerii săi, trebuie să devii membru/utilizator iVox. Devenind mebru îți poți exprima părerea cu privire la diferite aspecte de interes personal sau strategic pentru companiile care solicită un anumit sondaj. Totodată, utilizatorii au șansa de a câștiga premiul oferit pentru sondajul la care participă, prin tragere la sorți.

6. Premiile

Pentru a putea câștiga un premiu, utilizatorii trebuie doar să participe la sondajul curent. Premiile oferite pentru participarea la sondaje vor fi acordate prin tragere la sorți. Aceasta va fi realizată de un soft specializat. Câștigătorii porecum si tragerile la sorți vor fi prezentate în pagina Istoric Sondaje. Câștigătorii vor fi contactați de echipa iVox pentru a li se comunica detaliile necesare expedierii premiului.

7. Cadourile și sistemul de puncte

Promovând și susținând iVox și proiectele sale, oricine poate avea parte de beneficii multiple. Cu punctele strânse, utilizatorii iVox pot beneficia, pe lângă premiul sondajului curent, de discounturi la produsele de interes din oferta partenerilor noştri sau de o şansă în plus la tragerea la sorţi pentru acordarea premiului sondajului actual. Cupoanele se pot selecta în funcţie de preferinţele utilizatorilor și de numărul de puncte acumulate. Pentru a putea benificia de un anumit cupon, fiecare utilizator iVox trebuie să aloce 100 de puncte. Utilizatorii se angajează că nu vor încerca să fraudeze sistemul de fidelitate în vederea acordării cupoanelor sau a şanselor suplimentare pentru tragerile la sorti. Pentru a afla mai multe detalii privind sistemul de premiere accesați pagina Puncte și cadouri. iVox își rezervă dreptul a modifica în orice moment dorește sistemul de puncte precum și cupoanele de discount oferite. iVox nu este răspunzător în cazul în care unul dintre magazinele partenere nu alocă discountul promis. Dacă apare o astfel de situaţie, ce poate fi dovedită, utilizatorul va primi înapoi în cont cele 100 de puncte folosite pentru cuponul respectiv. Cupoanele se acordă în conformitate cu politica magazinului de la care beneficiați de discount.

8. Obligațiile respondenților pe site-ul www.ivox.ro

Fiecare utilizator își ia angajamentul de a nu încerca eludarea regulamentului iVox. Fiecare utilizator trebuie să acorde maximă seriozitate activității de completare a chestionarelor. Răspunsurile trebuie să fie neinfluențate de o terță persoană, sincere și să descrie cât mai acurat realitatea. Orice încercare a unei persoane de a completa mai multe chestionare cu ID-uri diferite, în cadrul aceluiași studiu, duce la anularea ambelor conturi și a punctelor acumulate până la momentul respectiv. Aducerea pe site, ca utilizator, a unor prieteni "inexistenți" (inexistenți ca nume, telefon și adresă de e-mail) atrage dupa sine ștergerea contului și anularea punctelor acumulate până la momentul respectiv.

9. Website-uri externe

iVox nu reprezintă în nici un fel conținutul altori websiteuri pe care le-ai accesat prin intermediul iVox, precum cele ale partenerilor săi. Când accesezi un asemenea website trebuie să înțelegi că acesta este independent de iVox și că iVox nu are control în nici un fel asupra conținutului acestuia. Un link către un alt website în cadrul iVox.ro nu înseamnă că iVox acceptă sau este responsabil pentru conținutul website-ului respectiv.

10. Drepturi de autor

Mărcile, siglele, precum și alte materiale aparținând partenerilor iVox.ro care sunt vizibile pe website sunt proprietatea acestora.

Pentru mai multe detalii despre iVox, vă recomandăm să începeți cu pagina Despre iVox. Pentru alte informații privind politica iVox, vă invităm să citiți și Politica noastră antispam, Regulamentul de participare și Politica de fidelizare. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu folosiţi acest site.