Puncte

Puncte, vouchere și premii

Deoarece vrem să fii pe deplin mulţumit de comunitatea iVox, am creat un sistem de puncte cu ajutorul căruia poţi beneficia de discounturi la mii de produse.

În pagina “punctele tale” poți urmări câte puncte ai acumulat și pentru ce anume au fost acordate. Pentru a folosi punctele acumulate mergi la secțiunea Foloseşte puncte, unde poţi obține mai multe șanse la extragerea premiului sondajului lunar sau poți comanda cupoane de discount la magazinele online preferate.

Cupoanele pot fi folosite la achiziția oricărui produs din magazinele partenere iVox sau pentru a-l face cadou unei persoane dragi.

  • 40 puncte pentru completarea Sondajului lunar
  • 50 puncte pentru completarea unui Sondaj blitz de maxim 10 întrebări
  • 20 puncte extra dacă ai răspuns la două sondaje consecutive
  • 2 Puncte dacă răspunzi la Întrebarea Zilei
  • 2 puncte pentru login saptămânal pe iVox
  • 100 puncte dacă ai conectat contul cu Facebook și dai like paginii iVox
  • 2 puncte dacă persoana pe care ai invitat-o se înregistrează pe iVox
  • 1 punct dacă persoana pe care ai invitat-o participă la sondaj

Disclaimer  —  Punctele se acordă în conformitate cu regulamentul de acordare a cadourilor și doar după ce au fost filtrate de sistemul nostru Anti Spam. În cazul în care semnalăm tentative de fraudă, punctele vor fi șterse din contul persoanei suspectate. Pentru evitarea oricărei neînțelegeri, înainte de a șterge acele puncte, utilizatorul suspect va fi contactat pentru a lămuri situația în care se află.

Incă o șansă în plus

Acordă-ți o șansă în plus la câștigarea premiului sondajului curent

Cupoane de reduceri

Cum obțin un cupon de discount?

Vezi ce te interesează din oferta magazinelor partenere şi apoi selectează din pagina Voucher magazinul la care doreşti să beneficiezi de reducere. Pe adresa de e-mail folosită la crearea contului vei primi un cod pe baza căruia vei avea discount la produsele care te interesează. În momentul în care vei face o comandă la magazinul respectiv, introduci codul de discount pe care ţi l-am furnizat şi vei avea reducerea corespunzătoare. Profită de politica noastră de fidelzare şi fă economii folosind cupoanele de discount.

x