Regulament de participare

Regulament de participare

Cum poți câștiga premiul curent?

iVox este un serviciu profesionist de sondaje de opinie care îți oferă premii pentru participarea ta la cercetările desfășurate.
  • Pentru a participa la sondajele realizate de iVox și a câștiga premiile oferite de partenerii noștri, trebuie să devii membru iVox.
  • Devenind mebru îți poți exprima părerea cu privire la diferite aspecte de interes personal sau strategic pentru companiile care solicită un anumit sondaj. Totodată, ai șansa de a câștiga premiul oferit pentru sondajul la care participi.
  • Pentru a te înregistra, intră la secțiunea Înregistrare, introdu numele și adresa de email, setează-ți o parolă, iar noi îți vom crea automat un cont iVox.
  • După ce te-ai logat, intră în Contul tău la secțiunea Profil, editează datele tale personale și stabilește-ți preferințele legate de mesajele pe care dorești să le primești.

Cât de des poți câștiga?

Ai șansa de a câștiga fiecare premiu oferit pentru completarea sondajelor. Intră săptămânal pe iVox pentru a vedea ce sondaj se defășoară și participă!

Premiile oferite pentru participarea la sondaje vor fi acordate prin tragere la sorți. Aceasta va fi realizată de un soft specializat. Modalitatea de tragere la sorți garantează șanse egale de câștig pentru toți participanții la sondaje.

Cum completezi sondajul curent?

Înainte de a răspunde la întrebările din cadrul sondajului va fi necesar să completezi secțiunea Informații personale. Câștigarea premiului este condiționată de validitatea răspunsurilor furnizate. Datele transmise de către tine sunt confidențiale și vor fi folosite doar cu scop statistic, pentru interpretarea rezultatelor sondajelor. Această secțiune va fi completată doar la primul sondaj, urmând ca pentru alte cercetări la care participi datele să fie reactualizate automat. Dacă dorești modificarea sau actualizarea lor, o poți face la secțiunea Profil.
  • Răspunde la informațiile solicitate prin bifarea sau introducerea răspunsului care ți se potrivește.
  • Prima etapă a sondajului cuprinde partea de Detalii demografice. Prin completarea acestor date, informațiile furnizate de către tine vor putea fi interpretate într-un mod acurat și empiric.
  • Cea de-a doua etapă, Completează sondajul, reprezintă sondajul propriu-zis la care participi. Doar completând sondajul, poți câștiga premiul oferit pentru participarea la studiu.
  • După ce ai răspuns la toate întrebările sondajului apasă pe butonul de finalizare. Astfel intri automat în tragerea la sorți pentru a câștiga premiul oferit pentru sondajul la care ai participat.
  • Dacă ești deja utilizator iVox, mergi direct la secțiunea Sondaj actual și răspunde la întrebările sondajului.

Cum intri în posesia premiului câștigat?

Dacă ai câștigat, vei fi contactat de echipa iVox pentru a afla detaliile necesare expedierii premiului. Pentru a intra în posesia acestuia este necesar să trimiţi copia CI/BI pe adresa office[@]ivox.ro. La predare, vei primi premiul pe baza semnării unui proces verbal. Costurile de transport vor fi suportate de iVox.ro.