Siguranța datelor personale

Siguranța datelor personale

iVox respectă intimitatea utilizatorilor săi și se angajează să îți protejeze informațiile de identificare și contact. Acestea vor fi folosite doar în scopul pentru care au fost furnizate și nu vor fi divulgate.

iVox este o companie responsabilă care susține și promovează folosirea e-mailurilor de marketing într-un mod etic, profesional și legal.

iVox funcționează pe principiul acordului utilizatorului de a primi e-mailuri. Astfel, ca și utilizator înregistrat pe siteul iVox, nu vei primi e-mailuri decât în cazul în care ești interesat să primești diverse informații despre sondaje, premii și evenimentele realizate de iVox împreună cu partenerii săi. Nu îți vom trimite spamuri, iar în cazul în care vrei să te dezabonezi, poți face asta printr-un click pe linkul de dezabonare care apare la finalul oricărui e-mail trimis de iVox.

În cazul în care primești e-mailuri de la iVox cu informații solicitate de tine, însă căsuța ta de e-mail marchează mesajul primit ca și Spam, acest lucru nu înseamnă că îți trimitem spamuri, ci doar că mesajul este marcat ca și spam.

Trimiterea Spamurilor este ilegală, după cum arată directiva europeană privind "The Privacy and Electronic Communications, 2003" și Legea Nr. 365/2002 privind comerțul electronic, în care se reglementează trimiterea mesajelor comerciale.

Dacă ai primit un e-mail nesolicitat din partea unui cont care seamănă cu iVox, anunță-ne prin înaintarea mesajului pe care l-ai primit, inclusiv datele adiționale, la office[@]ivox.ro. Te rugăm să ne explici situația pentru a înțelege pe deplin de ce mesajul în cauză a fost considerat spam.
Dacă ai întrebări legate de politica noastră Anti Spam te rugăm să ne contactezi la adresa office[@]ivox.ro.

Invitațiile trimise prin e-mail

Fiind o companie etică, iVox nu folosește spamul și dorește ca nici membrii sau partenerii săi să nu trimită spamuri. Cu toate acesta, iVox permite utilizatorilor săi să trimită invitații, pe principiul că aceștia vor trimite invitația persoanelor din grupul lor interesate de conținutul siteului iVox.

Orice invitație se trimite expres de către utilizator, acesta având posibilitatea de a alege din lista sa de contacte persoana căreia îi va trimite invitația, limitând astfel probabilitatea de a trimite spamuri. În plus, iVox nu va folosi e-mailurile din lista de contacte a utilizatorilor săi fără acordul acestora.

În acest sens, iVox se angajează să nu trimită e-mailuri către adresele de e-mail din lista de contacte a utilizatorilor și să nu rețină adresele de e-mail la care nu s-au trimis invitații. Adresele de e-mail la care s-au trimis invitații vor fi reținute, însă doar cu scopul de a monitoriza punctele acumulate conform programului de fidelitate - Puncte și cadouri - realizat de iVox.