Bun venit!

De ce iVox?

Într-un moment sau altul cu toții am fost rugați să participăm la diferite sondaje de opinie. Ni s-a cerut să răspundem la diverse întrebări de genul: îți place această reclamă? Dacă da, ce apreciezi la ea?; Ești mulțumit de efervescența acestei băuturi carbogazoase?; De unde îți cumperi hainele? Care este gradul de ronțăire al chipsurilor X? Și la altele de acest gen. Poate că uneori te intrebi de ce ai mai participa la încă un sondaj de opinie. Răspunsurile pot fi foarte variate. Noi îți putem spune doar de ce să participi la sondajele iVox.

Pentru că:

  1. poți afla lucruri interesante doar răspunzând la întrebări
  2. la final primești interpretarea științifică a rezultatelor
  3. poți câștiga în fiecare lună tot felul de premii interesante
  4. poți să-ți faci cadoul pe care ți-l dorești cu punctele acumulate. Cum aduni puncte poți citi aici
  5. participi la cercetări care ajută companiile să-și îmbunătășească serviciile sau produsele, de care tu beneficiezi

Aici vei afla toate motivele pentru care vei dori să participi la fiecare sondaj iVox. Vom încerca sa îți oferim doar motive de câștig, indiferent că vorbim despre premii sau cadouri pe care ți le dorești sau de informații importante din domenii care te interesează.
În plus, dacă vrei să afli mai multe informații legate de iVox și partenerii săi, ne poți scrie pe adresa office [at] ivox.ro iar noi vom încerca sa luăm în calcul sugestia ta, și să îți răspundem printr-un material publicat pe acest blog.

Sperăm ca întrebari precum: Cât de mult îți place consistența ciocolatei X? sau Ce servicii ți-ar plăcea să-ți ofere providerul de telefonie Y? vor fi de acum încolo un motiv suficient de bun să aloci din timpul tău 5-10 minute pentru a participa la sondajele noastre.
Iar prin intermediul acestui blog vei ști cu siguranța de ce ai completat fiecare sondaj.