Avem un nou partener de discount – Originals.ro

Ne face plăcere să vă facem cunoştinţă cu noul partener iVox: Originals.ro oferă vouchere de 10% discount la orice produs de pe site.

Originals.ro este cel mai mare distribuitor de articole sportive de pe teritoriul României având clienți în peste 2500 localități. Aici găsești produse ale brand-urilor Nike, Adidas, Puma, Reebok, Converse, Ecko Unlimited, Ecko Red, Ecko Function, Marc Ecko Cut&Sew, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris, C1rca, Phat Farm si Reef la cele mai convenabile prețuri.

Toate produsele prezente pe Originals.ro au Certificat de Calitate și Declarație de Conformitate cu normele europene. Originals.ro oferă garanție extinsă de 100 zile față de 30 zile conform legislației în vigoare. Comenzile sunt livrate prin intermediul unui Curier Rapid și ajung la destinație în aproximativ 24 ore de la expediere la orice adresă din România. Clientul poate returna produsele indiferent de motiv și poate recupera contravaloarea lor sau le poate schimba cu altele în termen de 366 de zile.

Vrei şi tu un cupon?