Alegerea produselor electrocasnice

Așa cum v-am obișnuit, o dată la două săptămâni începe un nou sondaj. De luni, 27 decembrie 2010 vom vorbi despre piața electrocasnicelor.

Întrebările vizează părerea ta cu privire la achiziționarea produselor electrocasnice din magazinele online, produsele electrocasnice pe care le-ai cumpăra din magazinele online și cele pe care nu le-ai achiziționa, motivele care te determină să preferi un magazin online unui showroom/magazin din orașul tău, modalitatea de promovare a companiilor de electrocasnice pe care o preferi și părerea ta referitoare la site-ul și stocurile oferite de Biasicom.

Și dacă tot vorbim despre produsele electrocasnice, ce ar fi fost mai potrivit să oferim ca și premiu, dacă nu o mașină de spălat. Și nu orice mașină de spălat, ci o mașină Samsung WF.

În plus, toți participanții la sondaj primesc un voucher de 3 % discount pentru orice produs de pe siteul biasicom.ro. De asemenea, în perioada sondajului, Biasicom a pregătit special pentru respondenții la sondaj trei produse la super preț: un asiprator LG la 199 de lei, un cuptor cu microunde Candy  la 289 de lei și o mașină de tocat carne Moulinex la 249 de lei.

Biasicom, sponsorul sondajului, este retailer online de electrocasnice, cu o experiență de peste 15 ani în retailul offline şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice.

Clienții Biasicom au posibilitatea de a achiziționa o gamă diversificată de produse  electrocasnice free standing și built in: aparate mici de bucătărie, cuptoare, plite, hote, mașini de spălat vase, aragazuri, aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, produse pentru îngrijire țesături și produse de îngrijire personală.

În comparație cu alți jucători de pe piața online de electrocasnice, majoritatea produselor din oferta Biasicom sunt în stoc, cu livrare în 24-48 ore.