Alegerea destinațiilor de vacanță

Este pentru cei mai mulți dintre noi un lucru la care ne gândim imediat ce începe un nou an: ”anul acesta merg acolo și poate și acolo”. Pentru a ne putea materializa dorințele avem nevoie de informații adecvate, informații care să fie în concordanță cu bugetul pe care îl avem, cu preferințele noastre și cu timpul pe care îl avem la dispoziție.

Căutarea poate varia în funcție de mediile din care culegem informațiile, indiferent că vorbim despre agenții de turism, prieteni sau familie, portaluri cu oferte turistice sau siteuri cu recomandări. Important este să facem alegerea potrivită.

Primul sondaj din 2011 se referă la toate aceste aspecte care contează pentru noi atunci când ne planificăm o vacanță sau un concediu. Prin intermediul sondajul, realizat împreună cu infoturism.ro, dorim să aflăm dacă îți faci rezervările pentru călătorii folosind sistemele online sau apelezi la serviciile agențiilor de turism, care este bugetul pe care îl aloci pentru un concediu, în ce măsură te interesează recomandările agențiilor, ce te atrage mai mult la ofertele turistice  și care sunt destinațiile tale preferate.

Răspunsul tău este important pentru îmbunătățirea serviciilor de care beneficiezi atunci când îți planifici vacanțele.

Premiul pe care îl poți câștiga este un sejur de 5 zile cu mic dejun inclus pentru 2 persoane la Pensiunea Craiul. Câștigătorul va putea beneficia de acest sejur oricând în lunile ianuarie sau februarie 2011, la alegerea sa

Sondajul începe luni, 10 ianuarie 2011 și se desfășoară pe o perioadă de 2 săptămâni.

Infoturism.ro, sponsorul sondajului,  este cel mai mare portal de turism din Romania, punând la dispoziția utilizatorilor cea mai variată bază de date cu oferte turistice. Activitatea portalului este dedicată atât informării și consilierii turiștilor cât și promovării agențiilor de turism. Adaptat unui segment divers de turiști, pe infoturism.ro găsiți toate informațiile necesare pentru planificarea vacanței perfecte, oferte de sejururi și cazare, bilete de avion, croaziere, circuite, informații despre destinațiile turistice, rent a car, oferte last minute și early booking precum și un serviciu de cerere-ofertă prin care puteți trimite cererea personalizată către toate agențiile membre infoturism.ro.

Serviciul infopensiuni.ro, unde găsiți aproape toate pensiunile din Romania, oferă tuturor turiștilor suportul deplin pentru planurile de vacanță și le pune la dispoziție galerie foto, rezervări online, obiective turistice, oferte speciale și promoții, opțiunea de comentarii și notare, multiple posibilități de căutare în site, apartenența la rețeaua de turism online infoturism.ro.