Un nou partener de discount pe iVox.ro – Clinica stomatologică QSmile

Vrei un zâmbet frumos și sănătos? Vrei ca cei mici să uite repede de locul unde se află , bucurându-se de scaunul de dinozaur și desenele animate care le distrag atenția? Ți-ar plăcea ca la fiecare vizită când copiii trec pragul clinicii să o facă cu un zâmbet?

Anunțăm cu bucurie încheierea unui nou parteneriat cu Clinica Q Smile care acordă 10% discount pentru utilizatorii iVox.

Clinica Q Smile este o clinică stomatologică situată în inima Clujului , înființată de dorința de a răspunde nevoilor clienților săi DE TOATE VÂRSTELE , fiind singura clinică din Romania care deține un centru privat de tratament al deformităților cranio faciale, una dintre noutățile de pe piață.

Clinica Q Smile este singura din Transilvania care oferă tratamente endodontice și protetice sub microscopul Zeiss , stomatologie pediatrică și inhalosedare , protetică dentară computerizată CAD-CAM, precum și albirea dentară cu lampa Zoom în doar 30 de minute care v-ar putea face sărbătorile mai frumoase.

Câteva observații pentru utilizarea cuponului de reducere:
- codul de reducere nu se cumulează cu alte reduceri active pe site-ul www.qsmile.ro
- reducerea se aplica pentru : tratamente de restaurare a coroanei dentare, tratamente endodontice clasice , albire dentară in-office cu Lampa Zoom, aparate ortodontice metalice și tratamente pentru copii