TopWatch.ro devine partener iVox si ofera o reducere de 10% utilizatorilor platformei

Topwatch.ro este un magazin online ce vine in intampinarea nevoilor iubitorilor de ceasuri. Acesta comercializeaza o gama variata de ceasuri barbatesti, de dama, de perete, dar si bijuterii.

Cumparand ceasuri de pe TOPWATCH.RO aveti garantia achizitionarii unor produse 100% autentice ce sunt insotite de certificat de garantie, de instructiuni si de ambalajul original al produsului. In cazul in care ceasul dorit nu se regaseste in gama de produse de pe site puteti solicita echipei o comanda speciala si vor face tot posibilul sa va gaseasca modelul de ceas mult dorit.

Magazinul ofera o atentie deosebita calitatii produselor, astfel incat fiecare client sa fie multumit. Cumparatorii beneficiaza de un excelent serviciu clienti ce ii asista atat in pre-vanzare cat si dupa achizitionarea produselor.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat partenere si este gratuita pentru comenzile ce depasesc 500 Ron, pentru comenzile ce nu depasesc acest cuantum livrarea va costa 18 Ron in Romania si 9 lei in Bucuresti.Produsele aflate in stoc se livreaza in aproximativ 1-2 zile lucratoare iar pentru cele la comanda in 8-10 zile de la data confirmarii comenzii.

Click aici pentru a obtine un voucher TopWatch.