Naturalhealth.ro se alătură partenerilor iVox cu un discount de 5%

Utilizatorii nostri, iubitori de produse naturiste au un motiv de bucurie odata cu parteneriatul dintre iVox si NaturalHealth.ro. Magazinul comercializeaza o diversitate de sucuri bio din catina si o gama variata de pulberi ecologice din fructe de padure.

Ce inseamna produse organice, bio sau ecologice? In sens general, produsele organice sunt acele produse realizate fara utilizarea substantelor chimice, fara intervenții genetice si in armonie cu natura si mediul inconjurator. In mod uzual, se numesc produse bio/organice/ecologice acele produse certificate in acest sens de un organism de certificare.

Catina este unul dintre remediile naturale usor accesibile si foarte populare in intreaga lume. Pe langa medicamentele create in laborator, in ultimii ani, a crescut popularitatea tratamentelor homeopate care si-au demonstrat eficacitatea in combaterea si prevenirea anumitor boli sau carente. Treptat cat mai multe persoane se reorienteza spre medicina naturista si remediii pe baza de plante, iar medicamentele de sinteza nu mai detin acelasi procent mare pe piata tratamentelor.

Plantele medicinale ajuta la prevenirea bolilor, carentelor si trateaza treptat si in profunzime, nu doar eliminand anumite efecte sau simptome. Utilizarea lor nu are contraindicatii si sunt asimilate mai usor de catre organism fara a avea efecte secundare sau a ataca tesutul gastric sau hepatic. Catina este una dintre acele plante aflate la indemana tuturor, a caror efecte sunt prea putin cunoscute. Aceast remediu face parte din plantele minune care au multe beneficii secrete despre care veti afla dupa o cercetare amanuntita a propritatilor acestora.

Magazinul NaturalHealth.ro promoveaza un mod de viata sanatos, in armonie cu natura si cu mediul inconjurator.Acesta ofera informatii de interes utilizatorilor prin intermediul articolelor postate pe blog si ii incurajeaza sa adopte un trai mai sanatos.

Click aici pentru a obtine un voucher.