E-BODA oferă un mega-discount de 20% la gadgeturi prin parteneriatul cu platforma iVox

E-BODA a intrat pe piata romaneasca in anul 2001 si de atunci a continuat sa scrie istorie in domeniul electronicelor. Compania are un obiectiv justificat si isi doreste sa devina una dintre cele mai competitive din romania in aria electronicelor, fiind compania care a revolutionat piata DVD playerelor prin utilizarea celor mai avansate tehnologii.

Compania incerca sa ajunga in varf prin atentia fata de dorintele clientilor, profesionalism si încredere, incercand sa vina in intampinarea asteptarilor clientilor si chiar sa le depaseasca prin produsele si serviciile oferite. Echipa gandeste in perspectiva si isi doreste sa isi demonstreze calitatile. Puterea companiei de a se autodepasi si de a isi imbunatati produsele denota ambitie si responsabilitate.

Prin aplicarea acestui voucher orice client primeste o reducere de 20% la orice produs de pe site-ul shop.e-boda.ro, daca acel produs nu se afla intr-o alta promotie la momentul aplicarii voucher-ului.

Pentru utilizarea voucher-ului utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont, sa se logheze pe acel cont, sa adauge in cos orice produs care nu este intr-o alta promotie, sa completeze corect codul in campul destinat cupoanelor de reducere in pagina de cos sau de finalizare comanda si sa aplice cuponul la comanda apasand butonul “Aplica la comanda”.In cazul adaugarii mai multor produse, reducerea se aplica la cel cu valoarea cea mai mare.

Click aici pentru a obtine un voucher.