Cum te menții în formă?

A avea un stil de viață sănătos este un lucru destul de dificil datorită provocărilor zilnice. Studiile arată însă că un stil de viață echilibrat și o atitudine pozitivă despre viață oferă beneficii de neimaginat.

Depinde de noi să fim atenți la ce mâncăm, ce bem, să facem sport, să facem o cură periodică de detoxifiere, să ajutăm organismul să se regenereze. În plus concentrarea pe aspectele pozitive ale vieții, nu doar pe cele negative, disfuncționale, ne ajută să ne bucurăm de viață  și, de ce nu, să fim fericiți în limitele extreme ale posibilităților.

Următorul sondaj, care va începe luni 7 Februarie 2011 și va dura două săptămâni, analizează factorii importanți pentru o stare bună de sănătate și frumusețe. Dorim să aflăm ce faci pentru de a-ți asigura o sănătate bună pe termen lung, pentru a te simți și  a arăta bine. Obiceiurile de alimentație, activitatea fizică și produsele de îngrijire corporală sunt temele centrale ale sondajului actual.

Împreună cu Revicel, sponsorul sondajului, dorim să aflăm care este părerea ta despre aspectele de care trebuie să ținem cont pentru a avea vitalitate, sănătate, putere de muncă, energie și frumusețe.

REVICEL este un produs anticelulitic revoluționar care combină efectele pozitive ale extractului de ardei iute cu cel al algelor marine, rezultatul fiind arderea grăsimilor, elmininarea celulitei si a vergeturilor și asigurarea echilibrului biologic al pielii. Extractul de ardei iute restabilește circulația sangvină în timp ce extractul de alge marine accelerează procesele naturale de regenerare, redând împreună cu celelalte ingrediente active ale cremei fermitatea și elasticitatea pielii.

Premiile oferite participanților la sondaj sunt  o bicicletă magnetică Body Sculpture BC-6720D, ideală pentru  îmbunătățirea rezistenței,  dezvoltarea mușchilor, articulațiilor și  pentru  pierderea în greutate și 3 pachete REVICEL care conțin 6 creme anticelulitice. Premiile se vor acorda prin tragere la sorți la finalul sondajului.

Va așteptăm la noul sondaj să ne spuneți ce faceți sau ce ar trebui să facem pentru a fi în formă.