101jucarii.ro devine partener iVox și oferă 5% discount în schimbul a 100 de puncte

Inceputul 101jucarii.ro a fost timid, in toamna anului 2008, cu cateva personaje: Batman, Naruto, Spiderman, Barbie, Thomas, Ben 10. Doreau un singur lucru, sa aduca jucarii pe care le voiau cu ardoare copiii, dar care inca nu se gaseau la noi. www.101jucarii.ro a fost ‘usa’ pe care a intrat Naruto pentru prima data in Romania. Am continuat, urmand rand pe rand figurinele cu luptatori WWE si UFC, apoi Clone Wars, Halo, Gears of War, GI Joe, Avatar, World of Warcraft si multi, multi altii.

Inca de la inceput si-au propus sa fie deosebiti si ramana constanti sub acest aspect. De aceea, nu fac sub nici o forma concesii calitatii. Magazinul ofera doar jucarii, figurine si accesorii originale. De aceea, incerca sa aduca ultimele noutati iesite de pe liniile de fabricatie ale marilor concerne producatoare de jucarii, dar si editii rare, serii limitate si figurine inedite. Echipa participa la targurile internationale de profil si tine pasul mereu cu tot ceea ce este la zi printr-o continua documentare.

Magazinul isi propune sa ramana in continuare alaturi de copii, de parinti, alaturi de adolescenti, de tineri dar si de cei mai putin tineri – sa isi faca noi prieteni si in acelasi timp sa ii pastreze pe cei mai vechi, care au crescut odata cu 101 Jucarii. Acesta este si motivul pentru care la www.101jucarii.ro gasiti mereu noutati, gasiti surprize si gasiti o comunitate care va asteapta.

Click aici pentru a obtine un voucher.