Trend Affair devine partener iVox și oferă un discount de 10% utilizatorilor platformei

Suntem bucuroși să vă anunțăm noul parteneriat cu un brand românesc, Trend Affair, care comercializează o gamă largă de articole de încălțăminte.
Trend Affair este locul unde pasiunea pentru pantofi devine o experiență personală, valoroasă și plină de semnificații.
Brand-ul românesc, născut dintr-o mare pasiune pentru încălțăminte, acordă cu entuziasm și profesionalitate atenție la detalii, trendurilor actuale și elementelor care denotă distincție. Ceea ce face TrendAffair.ro, de fapt, este să creeze produse originale, de o calitate superioară, în culori vibrante și texturi deosebite și variate. Creionează un nou traseu, unul inedit, prin incursiuni în lumea modei internaționale, în special a modei italiene, spaniole, braziliene din care dumneavoastră vă puteți inspira și crea ținute unice.

În funcție de sezon, propune stiluri și articole variate, adevărate colaje desprinse parcă din colecțiile marilor designeri. Astfel, vă puteți completa ținutele cu articole de încălțăminte remarcabile, calitative și ușor de adaptat oricărui stil.
La Trend Affair găsești o gama variata de botine, ghete și bocanci, sneakers, pantofi și sandale elegante, în trend cu moda oricărui sezon, pentru crearea unor look-uri îndrăznețe în multe stiluri, pentru țintute office, elegante dar și casual.

Click aici pentru a obține un voucher.