Pendulum.ro oferă o reducere de 10% utilizatorilor iVox


Ne face plăcere să vă facem cunoştinţă cu un vechi partener iVox: Pendulum.ro, care oferă vouchere de 10% discount pentru utilizatorii iVox.ro

Pendulum.ro – Este un magazin online de Art & Deco care îți oferă tot ce-i mai frumos pentru casă sau afacerea ta! În magazin poți găsi tablouri originale pe suport de lemn, ceasuri și decorațiuni de cea mai bună calitate la prețuri avantajoase. Cu un singur click poți intra în lumea unde frumosul și originalul sunt coordonate de bază.

Pendulum Art comercializeaza o gama larga de tablouri realizate în tehnica artprint pe lemn, produsele lor fiind de cea mai bună calitate. Gama diversă de modele vă pune la dispoziție tablourile ideale pentru orice încăpere a casei dvs. cât și pentru decorarea barurilor, restaurantelor, hotelurilor și pensiunilor.
Fie că te regăsești printre marii iubitori de artă, fie că doar dorești să achiziționezi un obiect decorativ prin care să-ți înfrumusețezi spațiul în care trăiești, Pendulum.ro este magazinul în care vei găsi ce-ți trebuie. Produsele din stoc se livrează în aproximativ 2-3 zile de la preluarea comenzii.

Click aici pentru a obtine un voucher.