Magazinul de Gene, noul nostru partener, oferă o reducere de 10% iubitoarelor de beauty

Vești bune pentru utilizatoarele noastre. Magazinul de Gene devine partenerul iVox și oferă o reducere de 10% doar pentru utilizatorii platformei noastre.

Povestea Magazinului de Gene a început cu peste 5 ani în urmă, din dorința de a oferi opțiuni variate tuturor femeilor care sunt adeptele genelor false, sau , de ce nu, a unui machiaj complet, sau mai intens. Astfel, MDG, oferă gene false de la cele mai cunoscute branduri internaționale, fapt ce a atras și numeroase colaborări cu sute de make-up artists, școli și traineri de make-up din întreaga țară.
Indiferent de bugetul fiecăreia, Magazinul de Gene, oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de prețuri, de la branduri profesionale create special pentru beauty lovers, până la branduri celebre ale căror gene false sunt purtate și de vedetele internaționale.
Magazinul de Gene își dorește să ofere experiențe pozitive fiecărui client, prin diversitatea produselor comercializate și consultanța personalizată. Astfel, produsele sunt originale, importate direct de la producători.

La MDG puteți găsi gene false tip bandă sau individuale, care pot oferi efect 2D, 3D sau chiar 4D, din diferite materiale: păr natural, păr nurcă sau sintetice sau cu o noua metodă de prindere: cu magnet.  De asemenea, veți găsi și o gamă largă de adezivi profesionali precum și accesoriile necesare obținerii unui machiaj profesional.
“ Perechea perfectă de gene false este greu de găsit atunci când ai de ales dintre sute de modele, așa că lasă-ne să te ajutăm să primeșți exact ce ti se potrivește. Suntem pregătiți să răspundem celor mai pretențioși clienți ”

Click aici pentru a obține un voucher.